U javnosti se priča da je pred tobom novi veliki projekat u Rusiji, te da ćeš sada, posle završetka snimanja „Urgnetnog centra“, mnoge vekuje projekte u našoj zemlji morati da propustiš zbog toga. Iako je sve tajno, možemo li makar da saznamo da li će se snimati na dvoru, ili ulicama Moskve, ili možda idete u Sibir u estremne uslove?

Snimanje će se odvijati u uslovima ruske zime, u uslovima koji su negde između ektremnog Sibira i Moskve – konkretno, snimanje će se odvijati Petrovgradu. Glavna radnja je smeštena u doba carske Rusije, a taj grad je idealan za snimanje ove epohe. Oni koji ovo čitaju već mogu da naslute da će tu biti mačevanja, jahanja, viteških borbi, pa ću morati da budem možda i spremniji nego ikad.

Za kraj, nakon predstava u prošloj sezoni u Narodnom pozorištu, pozorišta na Terazijama operi i teatra Madlenijanumu i snimanja serije „Urgnetni centar“, kako si potrošio leto?

Čim se završila radna sezona, došao sam u PROFEX da bismo napravili vrlo jasan plan kako se spremiti za predstojeći period, a nakon toga sam se u potpunosti posvetio porodici. Malo sam iskombinovao ove dve sfere, pa sam na primer na nekoliko treninga i testiranje doveo sedmogodišnju ćerku Ninu, koja je sada školarac. U uzrastu od 7 godina kada je potrebno da se preventivno deluje na nastanak nekih loših telesnih promena, posvećujemo mnogo pažnje da bude što više fizički aktivna što ona sa radošću prihvata. Ove jeseni imam dakle vrlo jasan plan kako da već tokom zime postignem vrhunske rezultate na mom novom filmskom projektu, koji će nadam se osvojiti gledaoce i na ruskom i na našem tržištu.