Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies

KONTAKT TELEFONI: 011 312 14 24  ·  064 643 50 81

RADNIM DANOM: 06:00 – 20:00   ·   SUBOTOM: 07:00 – 15:00

Top
Naslov Kanjiža PROFEX

PROFEX PRORAMI U BANJI KANJIŽI – „ZDRAVI I LEPI“

„Zdravi i lepi uz pomoć Duška Ilića“ u Banji Kanjiži  je program namenjen za redukciju telesne mase, prestruktuiranje tkiva, edukaciju i promenu načina života polaznika programa.

Višak telesne mase, ostvaren uvećanom količinom masnog tkiva, ne predstavlja samo estetski problem već je faktor visokog rizika za nastajanje različitih metaboličkih i funkcionalnih poremećaja, čija je direktna posledica ugrožavanje čovekovog zdravlja pojavom raznih oboljenja i bolesti.

Ovaj autentičan program se sprovodi u saradnji sa Banjom Kanjižom – specijalnom bolnicom za rehabilitaciju koja čak 100 godina brine o zdravlju, pacijenata takoreći “za sva vremena”. Kao ustanova koja raspolaže sa svim potrebnim kapacitetima i osobljem za sprovođenje programa, sa sjajnim geografskim položajem i dostupnošću rado će Vas ugostiti i pružiti Vam visok nivo usluge.

Boravak u Banji Kanjiži će Vam pomoći da se oslobodite viška kilograma uz stručan nadzor prof Duška Ilića, da značajno unapredite svoj telesni status, kondiciju, da se detaljno relaxirate i energizujete. Program je namenjen za oba pola u trajanju od 7,14,21 dan.

Program obuhvata:
-Stručan pregled od strane prof dr Duška Ilića na početku programa
-Smeštaj na bazi punog pansiona u Banji Kanjiži, svi obroci se pripremaju po jedinstvenoj recepturi prof dr Duška Ilića
– Programiranu vođenu svakodnevnu fizičku aktivnost tokom trajanja programa, koja uključuje namenskog hodanja, specifičnom tehnikom, promenljivog ritma i dužine koraka, vežbe u vodi i fizičko grupno vežbanje u sali
– Edukativna predavanja tokom trajanja programa
-Organizovana druženja za sve učesnike programa
-Finalno merenje pre odlaska sa smernicama i savetima za dalje vođenje zdravog života od srtane prof dr Duška Ilića

Za sve dodatne informacije posetite sajt www.banja-kanjiza.com ili pozovite 024875-163.

 

kanjiza

No Comments
Add Comment
Name*
Email*