Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies

KONTAKT TELEFONI: 011 312 14 24  ·  064 643 50 81

RADNIM DANOM: 06:00 – 20:00   ·   SUBOTOM: 07:00 – 15:00

Top
 

O nama

PROFEX Akademija > O nama
čime se bavimo

PROFEX – Akademija zdravog života

PROFEX – Akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih i dijagnostičkih procesa u Srbiji i ovom delu Evrope. Već više od 20 godina u praksi primenjujemo najnovija naučna saznjanja i principe kroz jedinstvene individualne programe vežbanja i ishrane.

Osnivač PROFEX Akademije je prof. dr Duško Ilić, redovni profesor Biomehanike i Motorne kontrole i kreator jedinstvenog MDI metoda koji se primenjuje u svakom treningu u našoj ustanovi.

Programi „PROFEX Akademija zdravog života“ namenjeni su ne samo profesionalnim sportistima na putu ka ostvarenju vrhunskih rezultata, već i gojaznim osobama, deci u razvoju, osobama sa bolovima, tegobama i deformitetima, rekreativcima, javnim ličnostima koje žele da oblikuju svoje telo do savršenstva, mladim i starijim osobama.

LIDER U OBLASTI TRENAŽNIH I DIJAGNOSTIČKIH PROCESA U SRBIJI I OVOM DELU EVROPE.

jednostavno je

Sve kreće od dijagnostike

Jednostavno je… Ne možete upravljati trenažnim procesom, ukoliko ne poznajete trenutno stanje organizma.

U okviru biomehaničke laboratorije PROFEX – Akademije zdravog života već 15 godina sprovode se detaljne i sveobuhvatne provere telesnog statusa. Dobijeni rezultati se analiziraju, tumače i interpretiraju, a svaki ispitanik dobija izveštaj sa testiranja gde su svi rezultati tekstualno, tabelarno i grafički prikazani. Dijagnostička ispitivanja u našoj laboratoriji predstavljaju najvažniji element našeg rada pri koncipiranju trenažnih programa i odgovarajuće ishrane, koji su prilagođeni svakom pojedincu i njegovom trenutnom zdravstvenom statusu.

Svaka osoba koja ulazi u PROFEX program prolazi kroz PROFEX dijagnostiku na osnovu čijih se rezultata prave efikasni i u potpunosti zdravi individualni programi vežbanja i ishrane.

U našoj laboratoriji koristimo najsavremeniju i najpouzdaniju opremu, a svaki proces se nalazi pod nadzorom i kontrolom stručnjaka sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, profesora Duška Ilića i Vladimira Mrdakovića, šefa tima za dijagnostiku.

PRIJAVITE SE ZA DIJAGNOSTIKU

Ciljevi PROFEX programa

Kroz stalnu edukaciju i razgovore stimulišemo klijente da promene loše navike i prihvate nov način života koji odgovara njhovom genetskom nasleđu i životnom stilu. Za svega 4 do 7 meseci, ostvaruju se svi zacrtani ciljevi, a ukoliko pratite sve savete i uputstva našeg tima garantujemo za rezultate programa.

profex programi

profesionalni pristup fizičkom vežbanju

U našoj Akademiji ne koristimo klasične sprave za vežbanje, tegove i nemamo grupne treninge ili univerzalne programe koje svako može primenjivati. Opterećenje vežbačima tokom izvođenja vežbi daju isključivo treneri specifičnom postavkom ruku i sopstvenog tela (MDI metodaManual Dusko Ilic method), te tako konotrolišemo svaki pokret od početka do kraja, bez ikakvih rizika od povreda a uz maksimalne trenažne efekte.

U radu posebnu pažnju dajemo oporavku i telesnoj nezi – koristimo specifične tehnike istezanja, dekompresija zglobova, retrahovanja kičmenih pršljanova, rasterećenja, lediranja i masaža. Individualno kreirani programi za svakog pojedinca, menjaju se i kontrolišu po vertikalnoj liniji od strane trenera, glavnih trenera, dijagnostičkog osoblja, profesora Mrdakovića i profesora Duška Ilića.

Praćenje klijenata

Svakog klijenta pratimo tokom sprovođenja programa kroz dijagnostička merenja, opažanja trenera, opažanja profesora koji vode našu ustanovu, razgovore i što je najvažnije – odgovor tela na treninge. Programi vežbanja i ishrane menjaju se ne samo na mesečnom nivou, već i od treninga do treninga i prilagođavaju trenutnom stanju klijenta.

U naš koncept rada posle višegodišnje pripreme implementirana je i PROFEX Analitika – jedinstveni sistem online monitoringa koji obuhvata praćenje i analizu ključnih faktora u PROFEX programima: treninga, oporavka, ishrane i hidratacije na osnovu subjektivnog doživljaja klijenata.

PRIJAVITE SE ZA PROFEX PROGRAME

MDI metoda – Manual Duško Ilić Method

Opterećenje vežbačima tokom izvođenja vežbi daju isključivo treneri specifičnom postavkom ruku i sopstvenog tela. Konotrolišemo svaki pokret od početka do kraja, bez ikakvih rizika od povreda a uz maksimalne trenažne efekte.

Programi za klijente koji ne žive u Beogradu

Za osobe koje ne žive u Beogradu i Srbiji razvili smo speciifčne Kućne programe, kroz koje je u poslednjih 5 godina prošlo preko 100 klijenata. Imamo poseban tim najiskusnijih trenera i osoblja koji je zadužen za rad sa ljudima koji nisu u mogućnosti da dolaze u našu Akademiju, a trudimo se da budemo dostupni u svako doba dana i noći za naše klijente.

PRIJAVITE SE ZA PROFEX PROGRAME

Vrste usluga koje pružamo

 • Dijagnostička ispitivanja i davanje saveta;
 • Redukcija telesne mase;
 • Razvojni programi za decu (kontrola, rast i razvoj tkiva);
 • Pripreme profesionalnih sportista;
 • Grupna testiranja klubova i reprezentacija;
 • Rehabilitaciono-terapeutski tretmani;
 • Korektivni tretmani tela;
 • Rekreativno vežbanje;
 • Estetsko oblikovanje tela;
 • PROFEX ishrana;
 • Kućni programi (rad sa osobama koje nisu iz Beograda);
 • Edukacija građanastva i tematska predavanja;

Olimpijska medalja

Igor Rakocevic - PROFEX Akademija

Novak Đoković

teniski šampion

Dugoročna karijera

Igor Rakocevic - PROFEX Akademija

Igor Rakočević

košarkaš

Brušenje šampiona

Milica Mandić - PROFEX Akademija

Milica Mandić

tekvodno šampionka

Profesionalni pristup

PROFEX Akademija - Janko Tipsarevic

Janko Tipsarević

teniser

Intezivan trening

PROFEX Akademija - Janko Tipsarevic

Aleksandar Kolarov

fudbalski reprezentativac

Pravljenje nepobedivosti

PROFEX Akademija - Janko Tipsarevic

Nenad Zimonjić

teniser

Trening sa prijateljima

PROFEX Akademija - Janko Tipsarevic

Jelena Tomašević

estradna umetnica

Brzi rezultati

PROFEX Akademija - Janko Tipsarevic

Željko Joksimović

kantautor

Najbolji trening

PROFEX Akademija - Janko Tipsarevic

Ivan Bosiljčić

glumac

Oblikovanje tela

PROFEX Akademija - Janko Tipsarevic

Sanja Marinković

TV voditeljka

Naučni pristup

PROFEX Akademija - Janko Tipsarevic

Dragan Jovanović

glumac