PROFEX ANALITIKA

 

 

PROFEX – Akademija zdravog života kao lider u praktičnoj primeni savremenih saznanja iz oblasti sporta u zemlji, očekivano prva uvodi najprestižnije tehnološke procese i procedure koji unapređuju kvalitet rada i podižu ga na najviši mogući nivo. Nakon dugotrajne i detaljne pripreme, konačno je u naš PROFEX koncept rada implementirana i PROFEX Analitika – jedinstveni sistem monitoringa koji obuhvata praćenje i analizu ključnih faktora u PROFEX-u: treninga, oporavka, ishrane i hidratacije.

PROFEX Analitika podrazumeva savremeni monitoring sistem koji osigurava međusobnu izbalansiranost pomenutih ključnih faktora po PROFEX principima periodizacije, koji našim klijentima obezbeđuju maksimalnu individualizaciju i kontinuiranu interakciju u neposrednom radu, a samim tim garantuje kvalitet i visoku efikasnost primenjenih PROFEX programa.

PROFEX Analitika uključuje niz pažljivo odabranih varijabli koje se, nakon perioda inicijalne kalibracije klijenta primenom savremenih tehnika i metoda primenjene statistike, koriste za praćenje odgovora kljenata na primenjene trenažne sadržaje, programe ishrane i hidratacije, kao i sam proces oporavka klijenta.

PROFEX Analitika podrazumeva praćenje dnevnih i nedeljnih promena, čime su omogućene ne samo pravovremene intervencije, već i kontinuirane konsultacije kako bi svaki klijent tokom tretmana sve vreme bio maksimalno edukovan i vođen kroz čitav proces, jer mi svoje klijente pripremamo za dnevne rutine i nakon završenih tretmana u našoj akademiji.

Akutno opterećenje (obim, intezitet, frekvencija, zadovoljstvo)

 Nivo promene opterećenja (nivo promene nedeljnog opterećenja, akutno / hronično opterećenje)

 Kumulativno opterećenje (monotonost, naprezanja, 4-nedeljno opterećenje)

• Wellness (zdravlje, raspoloženje, zamor, želja za treningom, edema, nivo energije, kvalitet i kvanititet sna)

 Mišićni zamor i bol u zglobovima (gornji, srednji i donji deo tela)

• Modaliteti oporavka (masaža, sauna, krioterapija, hladne i tople kupke, rastezanje, vežbe disanja)

• Krize u ishrani (unutar i između dana)

• Konzistencija u ishrani (užine i glavni obroci)

• Tajming u ishrani

 

• Krize u hidrataciji (unutar i između dana)

• Konzistencija u hidrataciji (voda,  sokovi, čajevi, mleko, alkohol…)

• Tajming u hidrataciji