Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies

KONTAKT TELEFONI: 011 312 14 24  ·  064 643 50 81

RADNIM DANOM: 06:00 – 20:00   ·   SUBOTOM: 07:00 – 15:00

Top
 

Dijagnostika

PROFEX Akademija > Dijagnostika

Sve kreće od dijagnostike

Jednostavno je… Ne možete upravljati trenažnim procesom, ukoliko ne poznajete trenutno stanje organizma.

U okviru biomehaničke laboratorije PROFEX – Akademije zdravog života već 15 godina sprovode se detaljne i sveobuhvatne provere telesnog statusa – dijagnostika. Dobijeni rezultati se analiziraju, tumače i interpretiraju, a svaki ispitanik dobija izveštaj sa testiranja gde su svi rezultati tekstualno, tabelarno i grafički prikazani. Dijagnostička ispitivanja u našoj laboratoriji predstavljaju najvažniji element našeg rada pri koncipiranju trenažnih programa i odgovarajuće ishrane, koji su prilagođeni svakom pojedincu i njegovom trenutnom zdravstvenom statusu. Svaka osoba koja ulazi u PROFEX program prolazi kroz PROFEX dijagnostiku na osnovu čijih se rezultata prave efikasni i u potpunosti zdravi individualni programi vežbanja i ishrane.

U našoj laboratoriji koristimo najsavremeniju i najpouzdaniju opremu, a svaki proces se nalazi pod nadzorom i kontrolom stručnjaka sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, profesora Duška Ilića i Vladimira Mrdakovića, šefa tima za dijagnostiku.

Vrste testiranja

Proces testiranja u dijagnostičkoj laboratoriji PROFEX Akademije traje više sati, a mogu mu pristupiti svi od 7 do 70 godina. Pod nadzorom dvojice profesora Biomehanike, profesora Duška Ilića i profesora Vladimira Mrdakovića, naš dijagnostički tim sprovodi merenja i analize telesne strukture, procenu mišićne funkcije, procenu ispoljene sile putem izokinetičkog dinamometra u svim vrstama pokreta, testove za procenu energetskih sposobnosti i bazalnog metabolizma, analize koštano-zglobnog aparata iz ugla statike i dinamike, procenu motoričkih sposobnosti, odnosno sportskih performansi i desetine drugih merenja.

Svako testiranje se radi sa jasnim ciljem, a po okončanu testiranja svi prikupljeni rezultati se kroz dodatne razgovore i savetovanje sa profesorima koji vode našu ustanovu stavljaju u službu prakse. Posedujemo preko 15 godina iskustva u sprovođenju testiranja i kreiranja trenažnih programa, ishrambenih programa, savetovanja i praćenja psiho-fizičkog statusa klijenata.

SAZNAJ VIŠE

Cenovnik

Prvi „napor“ kojem je svaki pojedinac izložen pri dolasku u PROFEX Akademiju jesu detaljna dijagnostička testiranja. Ona podrazumevaju višesatno testiranje i dodatne razgovore o rezultatima. Sve to je PROFEX dijagnostika.

Po okončanju razgovora o rezultatima, u razgovoru sa profesorom Duškom Ilićem prave se planovi rada koji se tiču treninga, ishrane, dijagnostičkog praćenja, načina rada itd. za naredni period i formiraju cene usluga.

POGLEDAJTE CENOVNIK

Zakazivanje

Zbog velikog interesovanja za dolazak u našu Akademiju, sva testiranja se zakazuju unapred. S obzirom da nam je za svako testiranje potrebno po nekoliko sati uz dodatno vreme koje se utroši na analizu i interpretaciju rezutlata, ne radimo veliki broj testiranja na mesečnom nivou, te vas molimo da odvojite vreme i popunite upitnik koji smo pripremili za vas.

Po prijemu popunjenog upitnika, naši članovi tima za dijagnostiku će vas kontaktirati kako biste napravili finalne dogovore oko dolaska u PROFEX. Za sva dodatna pitanja smo uvek otvoreni putem imejl adrese diagnostics@profexacademy.com ili putem broja telefona 0646435076.

PRIJAVITE SE ZA DIJAGNOSTIKU

Pogledajte video dijagnostike

PROFEX Analitika