Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies

KONTAKT TELEFONI: 011 312 14 24  ·  064 643 50 81

RADNIM DANOM: 06:00 – 20:00   ·   SUBOTOM: 07:00 – 15:00

Top
 

Rehabilitaciono – terapeutski tretmani

PROFEX Akademija > Rehabilitaciono – terapeutski tretmani

Posle povrede ili hiruške intervencije na lokomotornom sistemu vršimo brzo i efikasno vraćanje tela na optimalan nivo funkcionisanja. Sve to pod kontrolom celokupnog stručnog tima naše Akademije. Problem sa narušenim statusom diskusa kičmenog stuba (diskus hernija) ili zgloba kolena je veoma čest. Gotovo svaki drugi muškarac i svaka treća osoba ženskog pola koja je ušla u PROFEX Akademiju imala je ovaj problem, što posle povrede što usled drugih uzroka. U „PROFEX – Akademiji zdravog života” tretiramo i povrede mišićnog tkiva (distenziju, laceraciju, rupturu), zglobova (distorzije, luksacije i sl.), koštanog aparata (fisure i frakture) itd.

Promene na lokomotornom aparatu mogu nastati ne samo kao posledica dejstva jednokratne intenzivne sile već i kao posledica hroničnih prenaprezanja, prinudnih položaja i degenerativnih promena, koje su često vezane za profesionalne deformacije. Mogu se ispoljiti kroz različite oblike artroza, spondiloze, kontraktura, entenzita, abdominalnih hernija i sl.

Osnovna sredstva koja koristimo u prevenciji povreda i terapiji jesu pravilno dozirane i individualno usmerene vežbe, kao i različite tehnike istezanja mišića, dekompresije zglobova, rasterećenja i trakcija kičmenog stuba, u kombinaciji sa fizikalnim procedurama: ultrazvukom, strujama, magnetom, laserom i manuelnom masažom.

Od 2020.godine posedujemo i najsavremeniju aparaturu za potrebe unapređenja mobilnosti tela i povećanja ispoljene sile pri izvođenju pokreta – izokinetički dinamometar kompanije Humac Norm. Više pročitajte na linku ispod.

SAZNAJ VIŠE

Ukoliko želite da se prijavite za naše sportske programe (za Vas ili Vašu decu) to možete uraditi popunjavanjem UPITNIKA ili pozivom na broj 0646435076 radnim danima od 8 do 18h.

PRIJAVA

Emisiju profesora Duška Ilića o prevenciji nastanka povreda i deformiteta iz serijala „Predvideti nepredvidivo“ možete pogledati na video snimku: