Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies

KONTAKT TELEFONI: 011 312 14 24  ·  064 643 50 81

RADNIM DANOM: 06:00 – 20:00   ·   SUBOTOM: 07:00 – 15:00

Top
 

PROFEX programi za pojedince

PROFEX Akademija > PROFEX programi za pojedince

Jedinstveni pristup fizičkom vežbanju

U PROFEX Akademiji ne koristimo klasične sprave za vežbanje, tegove i nemamo grupne treninge ili univerzalne programe koje svako može primenjivati. Zbog toga posoje individualni, odnosno PROFEX programi za pojedince. Opterećenje vežbačima tokom izvođenja vežbi daju isključivo treneri specifičnom postavkom ruku i sopstvenog tela (MDI metoda – Manual Dusko Ilic method), te tako kontrolišemo svaki pokret od početka do kraja, bez ikakvih rizika od povreda i uz maksimalne trenažne efekte.

Na slikama možete videti primere izvođenja vežbi korišćenjenm MDI metoda

U radu posebnu pažnju posvećujemo oporavku i telesnoj nezi – koristimo specifične tehnike istezanja, dekompresije zglobova, retrahovanja kičmenih pršljanova, rasterećenja, lediranja i masaža. Posebno kreirani programi za svakog pojedinca, menjaju se i kontrolišu po vertikalnoj liniji od strane trenera, glavnih trenera, dijagnostičkog osoblja, kao i profesora Vladimira Mrdakovića i profesora Duška Ilića.

Trajanje programa i programi na daljinu

Uz ovakav oblik vežbanja, i propisanu ishranu koja zadovoljava sve nutritivne i kalorijske potrebe organizma, moguće je na najefikasniji način doći do željenih rezultata. PROFEX programi za pojedince traju u proseku od 4 do 7 meseci. Nakon toga klijenti nastavljaju sa održavanjem dobrog telesnog statusa i dolaze na redovne kontrole. Za potrebe sportista i osoba koje nisu dugo u Srbiji, posedujemo i ubrzane programe rada koji mogu trajati u ciklusima od 7 do 14 dana i služe efikasnom podizanju sposobnosti i savladavanju tehnike kretanja i promeni loših životnih navika. Pored toga nudimo i posebne tzv. Programe na daljinu, za sve naše klijente koji ne žive u Beogradu i/ili Srbiji.

Primeri programa vežbanja rukom napisanih od strane profesora Ilića

PROFEX trenažni programi

Radi jednostavnosti praćenja osnovnih principa i pristupa u radu sa klijentima, sve trenažne programe u okviru „PROFEX – Akademije zdravog života“ smo podelili na nekoliko, uslovno rečeno, kategorija:

Prijavite se za PROFEX PROGRAME