Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies

KONTAKT TELEFONI: 011 312 14 24  ·  064 643 50 81

RADNIM DANOM: 06:00 – 20:00   ·   SUBOTOM: 07:00 – 15:00

Top
 

Programi za timove

PROFEX Akademija > Programi za timove

Profesionalno vođenje trenažnih i ishrambenih procesa za manje ili veće grupe ljudi

Programi za timove namenjeni su sportskim ekipama, reprezentacijama ili većim radnim kolektivima unutar preduzeća i firmi. Tim PROFEX Akademije poseduje više od 15 godina iskustva u sprovođenju ovih programa. Oni obuhvataju dijagnotičke procedure, analitike i interpretacije rezultata. Kao i kreiranje i sprovođenja individualnih trenažno-ishrambenih programa za veće grupe ljudi i sportista u isto vreme. Do sada su nam poverenje ukazale mnoge renomirane institucije kao što su:

Način rada sa timovima

Ceo proces rada započinje kroz biomehanička ispitivanja kojima se utvrđuje trenutni telesni status i nivo razvijenosti određenih sposobnsoti. Proces dijagnostike se može sprovesti u jednom do dva dana za grupe od 5 do 30 osoba. To zavisi od vrste testiranja koja se rade i koji se parametri u sposobnostima prate. Više o našim dijagnostičkim testiranjima pročitajte na STRANICI DIJAGNOSTIKE.

OPŠIRNIJE

Po okončanju dijagnostike, naš tim strunjaka predvođe profesorima Duškom Ilićem  i Vladimirom Mrdakovićem započinje proces analitike i interpretacije rezultata. Kreiraju se pojedinačni izveštaji za svaku osobu, a po potrebi i grupni izveštaji sa poređenjem rezultata unutar grupe. Grupni izveštaji namenjeni su samo za sportske timove i reprezentacije. Cilj kreiranja grupnih izveštaja jeste omogućavanje bolje homogenizacije grupa unutar kolektiva, odnosno tima. Oni se putem trenažnih aktivnosti mogu usmeriti u određenom pravcu formiranjem podgrupa. Primera radi, grupa koja će dodatno razvijati izdržljivost, grupa koja će dodatno razvijati specifičnu mišićno-tetivnu krutost. Ili grupa koja će posebno raditi samo na unapređenju tehnike kretanja itd.

Primer jednog takvog izveštaja možete pogledati na slikama ispod.

3 do 7 dana nakon testiranja kroz razgovore sa profesorima Mrdakovićem i Ilićem svi prikupljeni rezultati se detaljno objašnjavaju i interpretiraju, a izvode se bitni zaključci za svakog pojedinca (i ekipu ili grupu ako su u pitanju sportski kolektivi). Nakon toga možemo pristupiti procesu kreiranja individualnih programa vežbanja i ishrane za pojedince, ili grupnih programa za grupe od 3 do 5 osoba za potrebe unapređenja sposobnosti i nadomešćavanja uočenih nedostataka.

Trenažni programi se mogu realizovati u našoj Akademiji sa trenerima po standardima PROFEX Akademije i uz korišćenje specifičnih metoda rada i oporavka (MDI method) koje je u praksu uveo profesor dr Duško Ilić. Osim toga, postoji mogućnost obuke za samostalno vežbanje i/ili rad trenera unutar sportskih ekipa. Proces nadziranog rada nakon toga može trajati od 2 meseca do godinu ili dve dana, u zavisnosti od postavljenih ciljeva. Tokom procesa nadzora vrše se stalne promene vežbanja, ishrane i savetovanja u zavisnosti od kontrolnih (malih ili velikih) dijagnostičkih testiranja.

Kontakt i zakazivanje

Programi za timove su eksluzivan način rada PROFEX Akademije i zadovoljavaju najviše svetske standarde u procesu dijagnostikovanja, vođenja i kontrole trenažnih i ishrambenih procesa za manje ili veće kolektive. Za sve informacije možete pisati koordinatoru našeg tima za dijagnostiku, Milošu Uboviću, putem imejl adrese ubovic.milos@profexacademy.com ili pozivom na broj 064/6435089 radnim danima od 8 do 18h.