Rekreativni program

U današnjim životnim uslovima slobodno vreme je luksuz i javlja se potreba da čovek što racionalnije iskoristi svaki trenutak. To se posebno odnosi na poslovne i uspešne ljude. Tako je i vreme namenjeno vežbanju neophodno iskoristiti što efikasnije, odnosno, potrebno je za najkraće moguće vreme dovesti izgled i zdravlje na nivo koji zadovoljava psihičke i fizičke potrebe. Još jedan problem je nemogućnost zadržavanja kontinuiteta u svakodnevnim aktivnostima, pa tako i u vežbanju, usled nužnosti da se često rade dva, čak i tri posla istovremeno, bez pravila u rasporedu radnih i slobodnih sati.

Sistem vežbanja u našoj Akademiji daje izuzetne rezultate i u situacijama kada naši klijenti imaju najviši cilj: kreiranje i čuvanje kontinuiteta u vežbanju. Osobe koje dolaze da vežbaju kod nas po pravilu ostaju u kontaktu sa Akademijom, čuvajući na taj način započet kontinuitet, a dugogodišnje iskustvo nam potvrđuje da im upravo taj kontinuitet garantuje zdravlje, produktivnost i psihološku stabilnost u svakodnevnom radu.

Posebno nam je zadovoljstvo stvaranje ozbiljnog sistema višegodišnjeg vežbanja i praćenja stanja organizma. Možemo da se pohvalimo i time da kod pojedinih klijenata započinjemo drugu deceniju brige o njihovom biološkom statusu.