Work days: 6:00 – 20:00h Saturday: 8:00 – 15:00h

Profex Logo

Programi

Estetsko oblikovanje tela

Dovedite svoj izgled do savršenstva

Estetsko oblikovanje tela predstavlja jedan od najsuptilnijih trenažnih programa u “PROFEX – Akademiji zdravog života”. Namenjen je ljudima kojima fizički izgled predstavlja jedan od bitnih faktora poslovnog uspeha ili ličnog zadovoljstva. Kao osnovna korisnička grupa ovog programa izdvajaju se uspešni poslovni ljudi koji često nastupaju u javnosti. Tu su osobe koje se bave manekenstvom, modelingom, glumom, novinarstvom. Konačno, i svi ostali koji na neki način žele da uvećaju ili umanje pojedine segmente svoga tela.

Usko specifičnim trenažnim procedurama utičemo na definisanje telesnih kontura koje za krajnji cilj imaju elegantan izgled klijenta. Radimo i na preoblikovanju tela u konkretnu fizionomatsku formu – npr. za potrebe uloga na filmu.

Do sada su program Estetsko oblikovanje tela koristile neke od najpoznatijih javnih ličnosti u našoj zemlji: Željko i Jovana Joksimović, Sanja Marinković, Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić, Adrijana Čortan, Olivera Kovačević i mnogi drugi.

Ukoliko želite da se prijavite za naše programe estetskog oblikovanja tela to možete uraditi popunjavanjem UPITNIKA ili pozivom na broj 0646435076 radnim danima od 8 do 18h.

Primer promene telesne strukture na programu oblikovanja tela u periodu od 4 meseci kroz umanjenje masnog tkiva (Body fat mass izražena [kg]; PBF izražena [%]) kod osobe ženskog pola starosti 34 godine

Estetsko oblikovanje tela
Estetsko oblikovanje tela
Estetsko oblikovanje tela