Radnim danima: 6:00 – 20:00h Subotom: 8:00 – 15:00h

Profex Logo

Profex paketi usluga

Jedinstven koncept spoja niza naših usluga podređen užurbanom načinu života 
u kojem najčešće nedostaje vremena za ono najvažnije – zdrav život.

  • Kontrola ishrane

    Svaki od paketa Profex zajednice podrazumeva kontrolu uhranjenosti i mesečne planove ishrane kao i praćenje efekta iste.

  • Sportska dijagnostika i laboratorija

    Svi paketi Profex zajednice podrazumevaju različito česte i obimne kontrole u našoj sportskoj laboratoriji sa ciljem uvida u efikasnost odabranog paketa.

  • Treninzi i vežbovni programi

    Svi paketi podrazumevaju izradu programa vežbanja, uz razliku u frekvenciji kreiranja novih programa i broju dolazaka u Profex.

PAKETI PROFEX ZAJEDNICE

U redovima koji slede se možete upoznati sa pojedinostima svakog od paketa Profex zajednice, uključujući obim usluga, cene kao i trajanje svakog od paketa.

Naši saradnici vam putem kontakt forme, email-a, telefona i društvenih mreža stoje na raspolaganju za sva dodatna pitanja koja budete imali. Radujemo se vašem upitu!

Standard package
Propratni
  • Trajanje: 6 do 12 meseci
  • Da li napredujete? Da li ste sami u svojoj misiji? Koliko stabilniji napredak možete imati ako uz sebe imate čvrst oslonac. Svakoga meseca doðite u vodeću instituciju u oblasti sporta I rehabilitacije I oslonite se na najpreciznije merenje i konsultacije u vezi sa vašim napredkom. Svakog meseca, u skladu sa vašim stanjem i potrebama, biće osmišljen za vas i nutricionistički plan!
  • Cena paketa: 170,00 EUR mesečno – 6 meseci / 150,00 EUR mesečno – 12 meseci
Body Reset Package
BODY RESET
  • Da li ste spremni da podignete svoje standarde za to šta znači nega tela? Da razmislite ponovo o tome šta je uživanje I blagostanje? Kakav je osećaj kada posle topljenja u sauni, takve opuštene mišiće istegnete I ukonite svu tenziju iz njih. Dodajte na to još frikcionu lednu terapiju I tretman 3D masžerom, pa probajte da uporedite taj osećaj sa bilo kojim drugim vidom nege. Svakog meseca, pratite svoju uhranjenost i telesni sastav uz našu mesečnu kontrolu. Na svakih 30 dana, dobijte prilagođeni kućni program vežbanja. Redovno praćenje i stručni saveti osiguraće vam uspeh na putu ka boljem zdravlju i kondiciji!
  • Cena paketa400,00 EUR mesečno – 6 meseci / 300,00 EUR mesečno – 12 meseci
Premium Package
RAZVOJNI
  • Trajanje: 6 do 12 meseci
  • Da li ste na pravom putu ka svom cilju? Da li osećate da vam fali samo malo usmerenja i podrške da konačno ostvarite svoje ciljeve? Svakoga meseca, pratite napredak u uhranjenosti i u telesnoj strukturi. Svakih 60 dana, dobijte program vežbanja uz online kontrolu pravilnog praktikovanja vežbi sa Profex trenerima. Na osnovu vašeg napretka i trenutnih potreba, svaki mesec će za vas biti osmišljen novi nutricionistički plan. Redovno merenje i analiza rezultata, kao i mesečne konsultacije sa Profex stručnim saradnicima, osiguraće da ste na najboljem putu ka svom cilju!
  • Cena paketa390,00 EUR mesečno – 6 meseci / 350,00 EUR mesečno – 12 meseci
Fizio Rehab package
FIZIO REHAB
  • Koliko dobro I brzo možete da se oporavite ukoliko ne radite na svom oporavku? Koliko opušteni možete da budete ako se trudite da sami sebe negujete? U Profex akademiji možete da se potpuno opustite I prepustite sve u ruke stručnjaka koji su oporavili već stotinu ljudi. U zavisnosti od trenutnog stanja, primenjujemo rad na izokinetičkom dinamometru i kombinacije proprioceptivnih metoda sa istezanjem i lediranjem. Naša mesečna kontrola uhranjenosti i telesnog sastava pruža vam precizne informacije o vašem napretku. Na svakih 60 dana, dobijate novi program vežbanja uz online kontrolu pravilnog praktikovanja vežbi sa Profex trenerima.
  • Cena paketa450,00 EUR mesečno – 6 meseci / 350,00 EUR mesečno – 12 meseci
Platinum package
REDOVNI
  • Trajanje: 6 do 12 meseci
  • Želite li da ostvarite svoje ciljeve i osećate se bolje nego ikad? Pridružite se našem programu! Svakog meseca pratite svoju uhranjenost i telesni sastav uz redovne mesečne kontrole. Svakih 60 dana dobijate prilagođeni program vežbanja uz online nadzor Profex trenera, dolazak jednom nedeljno na mini kontrolu i ishodavanje. Svakog meseca kreiramo novi nutricionistički plan koji je savršeno usklađen sa vašim potrebama. Sa redovnim merenjima, analizama rezultata i mesečnim konsultacijama sa Profex stručnim saradnicima, vaš put ka uspehu je osiguran!
  • Cena paketa490,00 EUR mesečno – 6 meseci / 450,00 EUR mesečno – 12 meseci
Professional Package
PROFESSIONAL
  • Trajanje: 6 do 12 meseci
  • Koliko ste profesionalni u svemu što radite? Koliko poštujete profesionalizam drugih? Profex akademija je već dve decenije razvijala najprofesionalniji mogući pristup ljudskom telu kao hramu I svetinji.Redovna mesečna kontrola uhranjenosti i telesnog sastava, analiza statike držanja tela svaki drugi mesec I kreiranje novog program ishrane svakog meseca, je profesionalan odnos prema ljudima koji svoje zdravlje shvataju ozbiljno. Program vežbanja ažuriramo svaka dva meseca prema postignutim efektima i trenutnim potrebama vašeg organizma. Svako novo merenje uključuje analizu rezultata i efekata sprovedenog programa uz konsultacije sa stručnjacima. Onlajn kontrola pravilnog praktikovanja vežbi se obavlja početkom svakog novog programa. Tokom meseca, dolazite četiri puta na Akademiju za istezanje, negu i izokinetiku prema potrebi.
  • Cena paketa550 EUR mesečno – 6 meseci / 450,00 EUR mesečno – 12 meseci
Wellness detox package
WELLNES DETOX
  • Trajanje: 6 ili 12 meseci
  • Na Koliko načina možete da doživite blagostanje? Pristupite vašem zdravlju kroz različite terapeutske metode. Promenite sastav vašeg tela razgradnjom na treningu I izgradnjom dobrim nutrijentima, neka se kroz vase pore otvorene na treningu I u sauna izbaci što više toksina. Ovaj program sadrži 10 dolazaka mesečno (2 puta nedeljno), uključujući ishodavanja u trajanju od 20 do 40 minuta, istezanje i lediranje od 30 minuta I 20 minuta u sauni. Jednom nedeljno uživajte u masaži (4 puta mesečno). Program takođe obuhvata mesečnu kontrolu uhranjenosti i telesnog sastava, kao i mesečni program ishrane prilagođen vašem napretku i trenutnim potrebama organizma.
  • Cena paketa600,00 EUR mesečno – 6 meseci / 500,00 EUR mesečno – 12 meseci
Fizio rehab pro package
FIZIO REHAB PRO
  • Obuhvata
  • Ozbiljni ste oko svog zdravlja I vase sportske karijere? Priuštite sebi najkompletniji program prevencije I rehabilitacije. Naš program obuhvata 12 treninga mesečno, sa mesečnom kontrolom uhranjenosti i telesnog sastava. Na svakih 30 dana dobijate novi program vežbanja uz kontrolu pravilnog praktikovanja vežbi sa Profex trenerima. U zavisnosti od vašeg stanja, uključujemo rad na izokinetici, kombinaciju proprioceptivnih metoda i vežbi stomaka, uz istezanje, lediranje i 3D masažer. Naš stručni tim je tu da vas podrži na svakom koraku!
  • Cena paketana upit
Ultimate package
ROYALTY
  • Trajanje: 6 do 12 meseci
  • Koliko vredi najbolj I najkompletniji fizički tretman u ovom delu Evrope? Naš program sa 12 treninga mesečno pružiće vam sve što vam je potrebno. To je zato što mu prethodi najkompletniji dijagnostički process u našoj sportskoj I fizikalnoj laboratoriji. Svakog meseca pratimo vašu uhranjenost i telesni sastav, a svaki drugi mesec radimo test opterećenja, RMR, analizu držanja tela (posturalnog statusa) i mišićnog statusa. Svakog meseca kreiramo novi program ishrane i vežbanja u skladu sa postignutim efektima i trenutnim potrebama vašeg organizma. Svako novo merenje podrazumeva analizu rezultata i efekata sprovedenog programa uz konsultacije sa našim stručnim timom. Koliko možete postići kada date sve od sebe?
  • Cena paketana upit

Trajanje: 6 do 12 meseci

Obuhvata: Mesečna kontrola uhranjenosti i telesnog sastava, mesečni program ishrane prema ostvarenom napretku i trenutnim potrebama organizma, mesečno merenje i analiza rezultatata i efekte programa uz mesečne konsultacije sa Profex stručnim saradnicima.

Cena paketa: 170,00 EUR mesečno – 6 meseci / 150,00 EUR mesečno – 12 meseci

Trajanje: 6 do 12 meseci

Obuhvata: Mesečna kontrola uhranjenosti i telesnog sastava, program vežbanja na svakih 60 dana uz online kontrolu pravilnog praktikovanja vežbi sa Profex trenerima, mesečni program ishrane prema ostvarenom napretku i trenutnim potrebama organizma, mesečno merenje i analiza rezultatata i učinka programa uz mesečne konsultacije sa Profex stručnim saradnicima.

Cena paketa: 390,00 EUR mesečno – 6 meseci / 350,00 EUR mesečno – 12 meseci

Trajanje: 6 do 12 meseci

Obuhvata: Mesečna kontrola uhranjenosti i telesnog sastava, program vežbanja na svakih 60 dana uz online kontrolu pravilnog praktikovanja vežbi sa Profex trenerima, mesečni program ishrane prema ostvarenom napretku i trenutnim potrebama organizma, mesečno merenje i analiza rezultatata i učinka programa uz mesečne konsultacije sa Profex stručnim saradnicima.

Cena paketa: 490,00 EUR mesečno – 6 meseci / 450,00 EUR mesečno – 12 meseci

Trajanje: 6 do 12 meseci

Obuhvata: Kontrolu uhranjenosti i telesnog sastava, svakog meseca, analizu držanja tela (posturalnog statusa) svaki drugi mesec uz kreirani novi program ishrane svakog meseca i program vežbanja na 2 meseca u skladu sa postignutim efektima i trenutnim potrebama organizma. Svako novo merenje podrazumeva analizu rezultata i efekata sprovedenog programa uz konsultacije. Onlajn će se vršiti kontrola pravilnog praktikovanja kreiranog programa vežbi početkom svakog novog programa. Dva dolaska na Akademiju u toku meseca (Istezanje + Nega + Izokinetika po potrebi)

Cena paketa: 590 EUR mesečno – 6 meseci / 500,00 EUR mesečno – 12 meseci

Trajanje: 6 do 12 meseci

Obuhvata: 12 treninga mesečno. Kontrolu uhranjenosti i telesnog sastava, svakog meseca, test opterećenja, RMR, analizu držanja tela (posturalnog statusa) i mišićnog statusa svaki drugi mesec uz kreirani novi program ishrane i program vežbanja svakog meseca u skladu sa postignutim efektima i trenutnim potrebama organizma. Svako novo merenje podrazumeva analizu rezultata i efekata sprovedenog programa uz konsultacije.

Cena paketa: na upit

Trajanje: 6 ili 12 meseci

Obuhvata: 10 dolazaka mesečno (2 puta nedeljno) na ishodavanja do 40 minuta trajanja i 20 minuta sauna. Jednom nedeljno – masaža (4 puta mesečno). Program podrazumeva i mesečnu kontrolu uhranjenosti i telesnog sastava, mesečni program ishrane prema ostvarenom napretku i trenutnim potrebama organizma.

Cena paketa: 600,00 EUR mesečno – 6 meseci / 500,00 EUR mesečno – 12 meseci

*Cene su prikazane u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja. Za više informacija o cenama i uslovima plaćanja, kao i popustima za više članova porodice nas kontaktirajte na diagnostics@profexacademy.com

Započnite SVOJU transformaciju danas!

Napomena: Popunjavanjem kontakt forme izražavate saglasnost sa pravilima upotrebe sajta, politikom privatnosti i cookie pravilnikom. Svi lični, medicinski i/ili drugi podaci koje sadrži upit (kontakt forma) biće korišćeni isključivo u svrhe obrade upita i neće ni u jednom trenutku biti deljeni u marketinške svrhe ili sa trećim licima. Vaši lični podaci u potpunosti su zaštićeni i nisu ugroženi ni u jednom trenutku.

Profex zajednica
Profex zajednica
Profex zajednica

KONCEPT PROFEX USLUGA

Svaki od paketa Profex zajednice predviđa ciljan, efikasan i posvećen rad na sopstvenoj fizičkoj kondiciji i svim aspektima zdravog života zajedno sa trajnom promenom načina života – od ishrane do vežbanja.

Kroz 25 godina i iskustva u radu na unapređenju zdravlja građana svih uzrasnih kategorija i svih potreba, kao i rada na postizanju vrhunskih sportskih rezultata vrhunskih sportista uočili smo da je nedostatak vremena, samoorganizacija, samodistciplina i samoincijativa suštinski razlog zašto ne istrajavamo u zdravim životnim navikama, nezi i prevenciji od povreda kao i razvoju sportskih performansi kad su vrhunski sportisti u pitanju.

Pronašli smo način kako da svim našim dosadašnjim ali i budućim klijentima omogućimo neprekidnu podršku u očuvanju, održavanju i unapređenju zdravog života.

Kreirali smo veći broj paketa usluga koji bi trebao da bude u skladu sa mogućnostima svakog pojedinca.

Pružamo mogućnost svakom da bude član naše zajednice i da uz saradnju sa našim stručnim timom bude podstaknut, motivisan I usmeren kako da unapredi svoje zdravlje.

Paketi usluga svakako podrazumevaju redovno prećenje dela ili kompletnog Vašeg telesnog statusa protokolima našeg savremeno opremljenog dijagnostičkog centra i stručnu analizu vašeg telesnog statusa u onoj meri koju vi želite da poverite nama.

Paket koji birate nije izbor zasnovan na cenovnoj dostupnosti jednog od paketa. To je izbor koji se iznad svega zasniva na količini vremena koju želite da posvetite svom celokupnom zdravlju.

Imate mogućnost da birate u kojoj meri I na koji način ćemo Vam biti podrška na putu zdravog života.

Profex zajednica
Profex
Profex